Gelatoa Helsingissä

Tänään oli aurinkoinen päivä, eikä minulla ollut kotimatkalla kiire minnekään. Niinpä piipahdin testaamaan italialaisen kahvilan, joka on kotikulmillani Katajanokalla ja jota olen ulkoa päin ihaillut jo kuukausia.

Signora Delizia mainostaa myyvänsä kaupungin parasta kahvia, ja muutama päivä sitten huomasin ulkoständiin ilmestyneen myös gelato-tekstin. Koska rakastan italialaista jäätelöä, oli tietenkin pakko mennä testaamaan.

Sitä en etukäteen tiennyt, että pikkuruinen kahvila myös myy ja maahantuo italialaisia tuotteja. Meinasin revetä liitoksistani, kun astuin sisään: idyllisen kahvilan hyllyt notkuivat italialaisia herkkuja sekä kahvin valmistukseen tarvittavia välineitä. Taidan seuraavalla kerralla hamuta mukaani jäätelön lisäksi vaikkapa hyvää tomaattikastiketta tai antipastoja.

Tällä kertaa testasin vain limone-jäätelöä. Sanalla sanoen täydellistä, ja hintakin oli alhaisempi kuin Senaatintorin jäätelökioskissa.

Niille, jotka eivät asusta Katajanokalla päin, voi todeta kokemuksen olevan pienen ratikkamatkankin arvoinen. Kuuluisaa kaffetta testaan seuraavalla kerralla –  ja se kerta tullee pian.

Signora Delicia, Satamakatu 5 – Katajanokka, www.signoradeli.com

English // Wanna have perfect Italian ice cream or coffee in Helsinki? Take the tram 4 or 4T to Katajanokka and try cafeteria Signora Delizia. Address: Satamakatu 5, Helsinki. www.signoradeli.com

signora.jpg

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: