Ulkoasu uusiksi

Istuin pari tuntia sitten koneen ääreen muka päivittämään juttua portugalilaisesta Coimbran kaupungista, mutta päätinkin tehdä jotain muuta. Tadaa, uusi ulkoasu!

Olen jo pitkään miettinyt, että teema pitäisi päivittää sellaiseen, jolla esimerkiksi kommentointi sujuisi aiempaa mukavammin. No, en tietenkään ole vielä testannut, toimiiko se niin todellisuudessa, mutta ainakin tuo kommentoi-namiskuukkeli on nyt myös etusivulla kätevästi postauksen lopussa. Saa kertoa, jos jotain muuta on pielessä, ja tietty muutenkin palaute uudesta ulkoasusta on tervetullutta.

Teema on minusta muutenkin nyt kivempi, vaikka banneri ei täydellisesti omaa silmääni miellytäkään. Mutta koska koodaamisen opettelu on vasta jossain haman tulevaisuuden to do -listalla, näillä mennään toistaiseksi. Ainakin sivu näyttää ihan hyvältä paitsi tietokoneen myös tabletin ruudulta katsottuna. Se on ainakin minulle tärkeää, koska luen blogeja melkein aina tabletilla.

Sain viimein myös tehtyä sivupalkkiin listauksen omista suosikkiblogeistani. Lista on väsätty ulkomuistista, mutta ainakin suurin osa lemppareistani on siellä. Käykäähän lukemassa niitäkin, jos eivät ole jo tuttuja!

Ensi kerralla sitten lisää Coimbrasta, ellen keksi jotain muuta ennen sitä. Pieni sneak peek tuosta ihastuttavasti kaupungista tarjolla jo tässä.

coimbra(1)

Nyt naatiskelemaan ulkoilmasta. Helsingissä on kuulemma tänään tähänastisen vuoden lämpimin päivä. Hauskaa viikonloppua!

8 ajatusta aiheesta “Ulkoasu uusiksi”

  1. Hyvältä näyttää! Itsekin haluaisin vaihtaa blogin ulkoasua, mutta koodaustaidot ei riitä, eikä aika tällä hetkellä myös opetteluun. PItää siis tyytyä valmiisiin malleihin. Jotain pitäisi kohta saada aikaiseksi, toivottavasti! 🙂

    1. Anu Haapala

      Kiitti Anna! Sama juttu, tosin mulla ei välttämättä riittäis myöskään kärsivällisyys. 😀 Jotain alkeita osaan kyllä html-kielestä ja se auttaa joissain pienissä asioissa, mutta ei mun ymmärrys riitä sen suurempaan nettisivujen suunnitteluun. Ehkä joskus vielä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.