Kurkistus käsimatkatavaroihin

Reissuun lähtöä ei aina tajua riittävän ajoissa. Minun tapauksessani voisi sanoa, että sitä ei tajua koskaan ainakaan liian ajoissa.

Eilen illalla kun olin käymässä viimeistä kertaa vähään aikaan nukkumaan omassa sängyssä, tajusin, että kappas, mehän oikeasti lähdetään kohti Teneriffaa reilun vuorokauden kuluttua. Jo sitä ennen mennään yöksi lentokenttähotelliin.

Arvatkaapas vain, nukuinko siitä huolimatta tänään melkein kymmeneen ja onko pyykkikori edelleen puoliksi täynnä ja pakkaukset kesken.

Koska istun juuri nyt junassa matkalla hammaslääkäriin, mulla on kuitenkin aikaa vältellä asioiden hoitamista ja blogata. Kyllähän ne koti ja pyykit odottaa vielä matkan jälkeenkin.

Pakkaan yleensä reissuun suhteellisen kevyesti, mutta nyt kun aiomme asua samassa paikassa pari kuukautta ja suunnitelmissa on paitsi rentoilla myös opiskella ja tehdä vähän töitä, matkalaukusta tulee tavallista täydempi. Myös käsimatkatavaroihin otan enemmän kamaa kuin normaalisti.

image image

Sitä, mitä normaalistikin

Pakkaan käsimatkatavaroihin aina lukemista sekä kaikki elektroniset härpäkkeet, mikä yleensä tarkoittaa kännykkää ja tablettia. Myös silmä- ja aurinkolasit koteloineen pysyvät varmimmassa turvassa matkustamossa.

Ainakin silloin, kun lento ei ole suora, otan mukaan myös vaihtopaidan, -alushousut ja -sukat. Yksi sellainen kerta, jolloin laukut jäivät viikonloppulomalla matkan varrelle eikä käsimatkatavaroissa ollut juuri muuta kuin lompakko, riitti.

Lisäksi matkustamoon mukana tulevassa laukussa minulla on yleensä ne meikit, joita käytän päivittäin, eli käytännössä päivävoide sekä ripsi- ja kulmaväri. Myös kosteusvoide ja hammasharja -tahnoineen on aika must.

Asmaatikkona pidän myös astmalääkkeeni käden ulottuvilla. Lisäksi otan usein mukaan matkustamoon särkylääkettä.

image image

Tämän kerran ekstraa

Tällä kertaa digihärpäkkeitä tulee mukaan tavallista enemmän, oikeastaan niin paljon, että niiden raahaaminen tympii jo valmiiksi.

En kuljeta joka reissulla järkkäriä mukana, mutta nyt se lähtee mukaan, koska Teneriffalla riittää varmasti kiinnostavaa kuvattavaa ja blogiinkin olisi kiva lisätä välissä muitakin kuin kännykkäkuvia. Töitä tehdäkseni tarvitsen tietysti läppäriä ja luultavasti myös nauhuria.

Yleensä käsitavaralaukkunana toimii sama käsilaukku tai reppu, jota käytän muutenkin. Tällä kertaa otan kuitenkin mukaan valtavan läppärireppuni.

Ostin läppärirepun Stockalta joskus vuosi, pari sitten ja voin kyllä sanoa, että tietokoneen raahaamisessa reppu on paljon mukavampi kuin laukku. Toki se näyttää ehkä vähän metsäläisemmältä kuin tyylikäs bisneslaukku, mutta ainakaan reissussa se ei haittaa.

Mitä teidän käsimatkatavaralaukkunne sisältävät?

2 ajatusta aiheesta “Kurkistus käsimatkatavaroihin”

  1. Jenni / Globe Called Home

    Samalla kombolla mennään. Mulla on yleensä yhdistelmä läppärilaukku + perässä raahattava laukku, eli olen yksi niistä ärsyttävistä ihmisistä koneessa, jolla on ihan maksimimäärä käsimatkatavaroita ylähyllyjä tukkimassa. Latureita olen sentään välillä laittanut ruumatavaroihin, ja toisaalta käsimatkatavaroihin yritän mahduttaa tuliaiset, jos sellaisia olen tuomassa.

    Ja toki se kirja on ihan ehdoton. Seuraavalla lentomatkalla varmaan tuo ihan samainen, kun sen sain joululahjaksi. 😉

    1. Mä pyrin melkein aina siihen, että kaikki käsimatkatavarat mahtuisivat istuimen alle, koska tosiaan ne hattuhyllyt on aika usein melkein täynnä jo koneen ollessa puolillaan ja oon sen verran lyhyt, että niiden noukkiminen sieltä on monesti hankalaa. 😀

      He eivät tiedä mitä tekevät taisi tosiaan olla aika monen joululahja, myös minun. Kovasti odotan, että pääsen sen kimppuun, kun kirja on niin kovin kehuttu. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: