Kun reppureissu ei nappaakaan

Vaikka minulla on ennen reissuja tapana googletella ja lukea arvosteluja etenkin eri majapaikoista ja jätän yleensä arvostelun ainakin asuttamistani hotelleista ja hostelleista, niin liityin silti vasta Kreikan-reissun jälkeen Tripadvisoriin.

Ja se on muuten jokseenkin koukuttava!

Loman viimeisistä päivistä aika monta aamua tuli käytettyä arvostelujen tekemiseen ja lukemiseen, ja kieltämättä sama homma jatkuu nyt töiden alettuakin, kun olen tähän saakka tehnyt koko viikon pelkkiä iltavuoroja. Nostaa muuten matkakuumetta melkoisesti.

Se matkakuumeen nousu onkin jännä juttu.

En nimittäin tällä hetkellä haaveile mistään uudesta seikkailusta, vaan pikemminkin minua houkuttelevat rentouttavat minilomat pitkine yöunineen ja hyvine aamupaloineen kivoissa hotelleissa.

Voin sen verran raottaa salaisuuksien verhoa, että kun aina tämän kesän reissuun saakka suunnittelimme seuraavaksi pidemmäksi reissuksi reppureissaamista uudella mantereella, nyt suunnitelma onkin vähän muuttunut ja haluaisimme sen sijaan viettää pidemmän aikaa samassa paikassa Euroopassa.

Koska tuo reissu sitten koittaisi ja mihin se tarkalleen ottaen suuntautuisi, on täysin epävarmaa, joten kerron lisää, kun tiedän oikeasti jotain.

Pointti oli nyt lähinnä se, että melkein neljän vuoden opiskelun ja samaan aikaan lähes lakkaamattoman työnteon jälkeen, rento oleskelu jossain lämpimässä, ilman aikatauluja ja stressiä kaiken mahdollisen näkemisestä houkuttaa kaikkein eniten. (Kunhan ensiksi saan sen opparin tehtyä. Murr.)

Haluan kyllä nähdä maailmaa ja uusia paikkoja, sillä Tripadvisorin karttakin sanoo, että olen nähnyt vasta minimaaliset kahdeksan prosenttia kaikesta siitä, mitä tällä pallolla on tarjottavanaan. Mutta nyt tuntuu siltä, että pitää vähän löysätä tahtia.

Tiedättekö tunteen?

grancanaria2.jpg

grancanaria3.jpg

grancanaria4.jpg

grancanaria1.jpg

Kuvat ovat viime joulukuulta eksoottiselta Gran Canarialta, koska jokin sen tyyppinen paikka on juuri sitä, mitä seuraavaksi kaipaan. Lupaan kirjoittaa tuoltakin reissulta jotain ajatuksia pian, kun talven matkojen varaaminen alkaa olla taas ajankohtaista!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.